Om Musik og Rytmik

Musik og Rytmik er startet for at gøre musikundervisning nemt, sjovt og enkelt, uanset om man er pædagog, musikskolelærer, musiklærer, vikar, lærer med en anden baggrund, børnehaveklasseleder eller forælder. Musik er kreativt, sjovt og udviklende og skal være nemt og overskueligt at gå til. Det bidrager materialerne på musikogrytmik.dk til. Her kan du nemlig både købe undervisningsmaterialer og downloade gratis materialer, som er klar til brug med meget begrænset forberedelse. Vores undervisningsmaterialer kan både bruges hver for sig eller som en del af et system. Vi bestræber os på at gøre alle vores materialer så lettilgængelige og intuitive som muligt, så de både kan bruges af erfarne musiklærere såvel som helt nye vikarer i musikundervisningen.

Hos Musik og Rytmik kan du derfor finde en masse forskellige intuitive og sjove undervisningsmaterialer til musikundervisning for børn og unge. Målet er at vores undervisningsmaterialer gør musikteori og musik i praksis legende let. Vi har gratis materialer, fysiske og digitale undervisningsmaterialer, mulighed for at komme på musikkursus og masser af idéer til at gøre musik for børn sjovt og levende. Hvis du har prøvet at bruge vores materialer eller været på et af vores kurser, så skriv gerne en anmeldelse, andre kan få glæde af her.

Du må også meget gerne skrive til os, hvis der er kurser i musik eller musikmaterialer, du mangler. Eller hvis der bare er noget, du er i tvivl om. 

 

Muzikzak  

Nogle af vores undervisningsmaterialer i musik er en del af vores Muzikzak-univers. Muzikzak består af flere serier af undervisningsmaterialer i musik. Hver serie tager udgangspunkt i en elevbog med eksempelvis Solfa, Rytmer eller Klaver. Elevbogen suppleres med en lærervejledning med idéer til lege og andre aktiviteter samt en række spil, materialer, plakater og forløb, som supplerer og understøtter elevbogen. Vi udbyder også musikkurser med udgangspunkt i Muzikzak. Muzikzak er hele tiden under udvikling, og der vil løbende komme flere materialer til. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil opdateres om nye musikmaterialer og musikkurser. Vi er også trætte af spam, så vi udsender kun ét nyhedsbrev om måneden.

Hvem møder jeg på kurset?

Når du kommer ud på et af vores kurser møder du Toke Scharbau Stryhn, der har været med til at udvikle alle materialerne på www.musikogrytmik.dk. Udover at udvikle undervisningsmaterialer og afholde musikkurser er Toke tidligere musiklærer og arbejder nu som musikskolelærer i rytmik og underviser pædagogstuderende i musik på UCL Professionshøjskole. 

Toke er oprindeligt uddannet musikunderviser på Københavns Universitet og har efteruddannet sig i rytmik for børn på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Rytmisk Musikkonservatorium i København. Toke er gift og far til fire og elsker at afholde kurser og spille musik. Han sørger altid for en god og afslappet stemning, hvor det er trygt at prøve nye ting af. Det er vigtigt for ham, at alle går fra kurset med en god oplevelse og den mentale rygsæk fyldt med gode idéer.

SEND OS EN BESKED

Kontakt