Handelsbetingelser

Virksomheds- og kontaktoplysninger

Musik og Rytmik
Toke Scharbau Stryhn
Skovvej 27
4220 Korsør

Mail: kontakt@musikogrytmik.dk
CVR-nummer: 34 83 38 18
Telefon: 20 87 24 89
Hjemmeside: www.musikogrytmik.dk
Instagram: www.instagram.com/musikogrytmik
Facebook: www.facebook.com/musikogrytmik

Betaling
Musik og Rytmik modtager betaling med EAN-Nummer, MobilePay og kreditkort (dog ikke dankort, som ikke også er visakort). Alle beløb er i danske kroner og inklusive moms. Musik og Rytmik bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering af fysiske materialer
Musik og Rytmik leverer med GLS på alle hverdage. Leveringen forventes indenfor 7 hverdage fra ordrebekræftelsen. I ferie kan lidt længere leverings tid forekomme. Levering koster 75 kr. ved levering til hjemmeadresse. Der er fri fragt på leveringer over 1000 kr. 

Køb af digitale produkter
E-bøger, forløb samt andre digitale produkter leveres til straksdownload på mail umiddelbart efter bestilling. Alle digitale produkter sendes i pdf-format.   

Køb af kurser
Henvendelser omkring oprettelse af kursusforløb behandles individuelt. Ved henvendelser omkring oprettelse af nye kurser og ved bestilling af billetter til allerede fastlagte kursusdatoer reserveres kurset/datoen først ved endt betaling. Såfremt kurset bliver aflyst refunderes hele beløbet. 

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet. Musik og Rytmik vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omgang. Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Musik og Rytmik
Skovvej 27
4220 Korsør

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Du skal selv afholde returneringsomkostningerne. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet. Fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@musikogrytmik.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret samt angive dit navn, adresse, ordrenummer, dato for modtagelse samt årsagen til du ønsker at returnere. 

Varens stand ved returnering
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan bruge/prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er brugt/prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan med et lignende produkt i en fysisk butik, men ikke tage den i egentlig brug.

Undtagelser til fortrydelsesretten
Der er ikke fortrydelsesret ved køb af digitale produkter som fx e-bøger, forløb, pdf-filer mv. som ikke leveres på et fysisk medie. Køb af kurser, foredrag og lignende her på hjemmesiden er ikke omfattet af fortrydelsesretten. Du kan dog forære din plads til en anden end dig selv, såfremt du giver mig besked på kontakt@musikogrytmik.dk inden kursets afholdelse.

Persondata
Oplysninger som du selv angiver om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives udelukkende til vores trykkeri, der står for afsendelsen af fysiske produkter, samt GLS. Ved køb af digitale produkter udleveres dine oplysninger ikke til 3. part.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev angiver du den mailadresse, som du vil have nyhedsbrevet sendt til. Vi videregiver ikke disse oplysninger til 3. part, og du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet.

Når du besøger vores Instagram-profil og Facebook-side, skal du være opmærksom på, at vi bruger Metas analyseværktøj ”Indblik”, for at få statistikker overbesøgende og for at få indsigt i brugernes adfærd på vores sociale medier.

Ændringer af handelsbetingelser
Musik og Rytmik forbeholder sig ret til at ændre handelsebetingelserne ensidigt.

Klagemuligheder
Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan du i første omgang skrive på vores mail: kontakt@musikogrytmik.dk. Vi vil meget gerne høre fra dig og arbejder hele tiden på at forbedre os. 

Ellers kan en klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning,
Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. 
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.
Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr
Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail: kontakt@musikogrytmik.dkH